fredag 15 oktober 2010

David är hemma...

...efter utbildningen i Stockholm. Skönt? Nja, jag tror hellre jag myser på själv ett tag till. Skönt att bara få rå om sig själv. :-)

5 kommentarer:

Jenny sa...

Tack för alla dina fina kommentarer!! (Du har ju varit in tidigare o kommenterat o dumma jag har inte svarat, skäms på mig) Hoppas att de går bra med träningen!! :)

Ja vi är helnöjda med huset, känns perfekt! Men de bästa av allt är ju så klart att vi väntar barn! :D Tacktack för fin kommentar! Kramar

Allt å lite till sa...

Hej! Ja, det ska bli SÅ kul med en liten bebis. En till liten att rå om och pussa på. :)
Jo, vi ska också på kalas till helgen! Det ska bli trevligt!!
Skäms ju att vi inte tagit oss förbi och grattat både dig och Alvar än... :( Men då ni minst anar det kanske vi dyker upp. ;)

Allt å lite till sa...

Ni är så välkomna! Onsdag och fredag f.m är vi lediga (fast onsdag är Melvin på förskolan på f.m). Lampan har fått "flytta" till vardasgrummet då den lyste alldeles för dåligt dessvärre. Men den passar bra där med. :)

Allt å lite till sa...

Jag jobbar dag imorgon. Slutar visserligen kl 14 men jag ska vara barnvakt åt Viktorias barn på eftermiddagen. :) Men på kvällen har vi inget för oss, så ni får gärna kika förbi då om det passar.

Allt å lite till sa...

Ja, dagarna rusar förbi i rask takt. Det är knappt man hinner med... Även om vi förstås väldigt gärna vill träffa Alvar så är du förstås ändå välkommen själv förbi här någon dag! Jag ska jobba extra på fredag, men imorgon jobbar jag bara till kl 13. Vet inte riktigt hur jag jobbar till veckan... men eftersom jag jobbar helgen så tror jag att jag är ledig ganska mycket.