tisdag 11 mars 2014

Bowling och Granträsk

David piggnade till efter sin magsjuka och då han slutade jobba i fredags for vi alla tre och bowlade i 1½ timme. Alvar var superduktig! Även fast han bara har bowlat tre gånger går det bra. Och han tycker det är superskoj! Jag försöker bara få honom att förstå att det kanske är enklare att bowla med vänster hand eftersom han är vänsterhänt. David försökte dra sitt strå till stacken genom att visa att det går att bowla med vänster hand med. Men efter han hade gjort tre strikar på rad tyckte både jag och Alvar att det för matchens skull var bättre att han fortsatte använda sin högra hand istället.

Efter bowlingen drog vi på Trescorona och unnade oss en lyxig fredagsmiddag. Först bowling och efter det lax på planka, oxfilé på spett och en underbart god pizza gjorde att vi inte orkade mer än att mysa i soffan resterande kväll framför Ice Age. Härliga helg!

På söndagen drog vi till Granträsk en snabbis där vi fick oss ett ordentligt träningspass. Trampa upp stigar i snön tar verkligen på krafterna. Vi avslutade dagen med lite korvgrillning i blåsten. Kvalitetstid tillsammans på hög nivå skulle jag vilja säga. :) Alvar vill inget hellre än att fira påsk i stugan så vi får väl hålla tummarna att någon högre kraft kan övertala hans mormor och morfar att öppna stugan till påskhelgen.



Inga kommentarer: